top of page
Image by Tanner Vote

Over Noble Bouw

We zijn een jong bedrijf dat een frisse wind door de verouderde aannemerswereld wil laten waaien. Wat ooit begon als een klein klusbedrijf, groeide al snel uit tot een bouwbedrijf dat zich toelegt op grotere verbouwingen, renovaties en transformaties binnen de Randstad.

 

Het doel van Noble Bouw is om u volledig te ontzorgen bij een verbouwing. Daarom bieden we een compleet pakket aan, waarbij naast onze vakmensen ook architect, constructeur en funderingsspecialist kan worden betrokken. Zo kunnen wij u altijd kwaliteit garanderen en heeft u voor de gehele verbouwing één aanspreekpunt. We denken altijd met u mee, komen altijd onze afspraken na en geven altijd eerlijk advies.

 

Onze passie ligt bij het renoveren van verouderde panden om deze toekomstbestendig te maken door duurzaam te renoveren, zonder ooit afbreuk te doen aan de originele kenmerken! Zo kunnen wij bijvoorbeeld speciale isolatie, zonnepanelen en warmtepompen aanbieden voor uw renovatieproject. Op deze manier dragen we bij aan een milieuvriendelijkere leefomgeving en helpen we u om energiezuiniger te wonen.

 

Bij Noble Bouw geloven we in de kracht van duurzame oplossingen om niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een positieve impact te maken.

Ons Team

Frank Niesten 
Projectleider & partner
Frank@noblebouw.nl

Tel: +31 6 53525025

Ties van Hapert
Projectleider & partner 
ties@noblebouw.nl

Tel: +31 6 40556454

Robbert_edited.jpg
Robbert Verheij
Architect
info@noblebouw.nl

A fast working carpenter doing his job w
Steven Siccama
Projectleider
info@noblebouw.nl

2_edited.jpg
Tikyana Haas
Social Media Manager
info@noblebouw.nl
bottom of page