top of page
Image by Tanner Vote

Looiersgracht

Design totaalrenovatie 

Welkom op de Looiersgracht in het hart van Amsterdam, waar een traditionele woning is getransformeerd tot een verfijnd high-end designappartement. Onze recente verbouwing heeft een uniek en inspirerend toevluchtsoord gecreëerd, waar modern design en historische charme naadloos samenkomen.

Bij het betreden van dit prachtige appartement wordt u direct verwelkomd door een adembenemende middenconsole die bestaat uit een keuken en badkamer, met organische ronde vormen die het hart van de woning vormen. Deze innovatieve opstelling verlegt de grenzen van conventionele ontwerpen en creëert een gevoel van harmonie en flow in de ruimte.

Elk aspect van deze verbouwing is zorgvuldig doordacht en uitgevoerd om een luxe leefomgeving te bieden die zowel functioneel als esthetisch verbluffend is. Hoogwaardige materialen worden gecombineerd met strakke lijnen en moderne accenten om een tijdloze elegantie te creëren.

Van de ruime woonkamer tot de weelderige slaapkamer en de serene buitenruimte, elk hoekje van dit appartement straalt een gevoel van verfijning en comfort uit. Hier kan men genieten van het beste van zowel historisch Amsterdam als eigentijdse luxe, met alle voorzieningen en gemakken die u zich maar kunt wensen binnen handbereik.

bottom of page